Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 14 до 20 јули

Во киното Синеплекс премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Ледена доба: Големиот удар“, „Андрон: Црниот лавиринт“ и шпанската комедија „Кики, љубовта е брза“...

На репертоарот на киното Синеплекс можете да ги погледнете филмовите:

Андрон: Црниот лавиринт (Andron)

секој ден: 17:40 19:40 22:00 часот

 

Кики, љубовта е брза (Kiki, Love to Love)

секој ден: 21:00 23:00 часот

 

Легендата за Тарзан 3D (The Legend of Tarzan 3D)

работни денови: 15:40 18:15 20:20 22:40 часот

викенд: 11:20 13:30 15:40 18:15 20:20 22:40 часот

 

Тајна служба (Central Intelligence)

секој ден: 18:30 20:40 22:20 часот

 

Ден на независноста: Нова закана 3D (Independence day: Resurgence 3D)

секој ден: 21:45 часот

 

Пред да те запознаам (Me before you)

секој ден: 15:20 часот

 

Мајстори на илузијата 2 (Now you see me 2)

секој ден: 19:20 21:20 часот

 

Воркрафт: Почеток 3D (Warcraft: The Beginning 3D)

секој ден: 16:45 часот

 

Нинџа желки: Излегување од сенка 3D (Teenage Mutant Ninja Turtles 2 3D)

викенд: 12:20 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Ледена доба: Големиот удар 3D (Ice Age: Collision Course 3D)

работни денови: 16:00 18:00 20:00 часот

викенд: 12:00 14:00 16:00 18:00 20:00 часот

 

Ледена доба: Големиот удар (Ice Age: Collision Course)

работни денови: 15:00 17:00 19:00 часот

викенд: 11:00 13:00 15:00 17:00 19:00 часот

 

ГДЏ – Големиот дружељубив џин (The BFG Movie)

работни денови: 16:15 часот

викенд: 13:45 16:15 часот

 

Барајќи ја Дори 3D (Finding Dory 3D)

работни денови: 16:30 18:45 часот

викенд: 13:20 16:30 18:45 часот

 

Барајќи ја Дори (Finding Dory)

викенд: 11:40 12:40 14:40 часот