Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 21 до 27 јули

Тековен репертоар на кино Милениум од 21 до 27 јули...

На репертоарот на кино Милениум се следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (21.07. - 22.07.):

15:00 - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА: НОВА ЗАКАНА (INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE)

17:30 - ТАЈНА СЛУЖБА (CENTRAL INTELLIGENCE)

20:00 - ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D) - Премиера

22:30 - ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (23.07. - 24.07.):

11:00 - БАРАЈЌИ ЈА ДОРИ (FINDING DORY)

13:00 - ЛЕДЕНА ДОБА – ГОЛЕМИОТ УДАР (ICE AGE – COLLISION COURSE)

15:00 - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА: НОВА ЗАКАНА (INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE)

17:30 - ТАЈНА СЛУЖБА (CENTRAL INTELLIGENCE)

20:00 - ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D)

22:30 - ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (25.07. - 27.07.):

15:00 - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА: НОВА ЗАКАНА (INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE)

17:30 - ТАЈНА СЛУЖБА (CENTRAL INTELLIGENCE)

20:00 - ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D)

22:30 - ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)