Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 21 до 27 јули

Во новата кинонедела во Синеплекс пристигнува продолжението на „Ѕвездени патеки“...

На репертоарот на киното Синеплекс можете да ги проследите следниве филмови:

Ѕвездени патеки: Од другата страна 3D (Star Trek Beyond 3D)

четврток: 15:20 17:40 18:45 19:00 20:00 21:20 22:20

работни денови: 15:20 17:40 18:45 20:00 21:20 22:20

викенд: 11:15 13:30 15:20 17:40 18:45 20:00 21:20 22:20

 

Конвој (Le Convoi)

секој ден: 20:45 22:40

 

Андрон: Црниот лавиринт (Andron)

секој ден: 16:20

 

Легендата за Тарзан 3D (The Legend of Tarzan 3D)

работни денови: 15:40 18:15 19:50 22:00

викенд: 18:15 19:50 22:00

 

Тајна служба (Central Intelligence)

секој ден: 19:30 21:00 22:50

 

Ден на независноста: Нова закана 3D (Independence day: Resurgence 3D)

секој ден: 18:30

 

Мајстори на илузијата 2 (Now you see me 2)

секој ден: 20:20 21:45

 

Воркрафт: Почеток 3D (Warcraft: The Beginning 3D)

секој ден: 17:15

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Ледена доба: Големиот удар 3D (Ice Age: Collision Course 3D)

работни денови: 15:00 17:00 19:00

викенд: 12:20 14:30 15:00 17:00 19:00

 

Ледена доба: Големиот удар (Ice Age: Collision Course)

работни денови: 16:00 18:00

викенд: 12:00 14:00 16:00 18:00

 

ГДЏ – Големиот дружељубив џин (The BFG Movie)

викенд: 12:20 14:30

 

Барајќи ја Дори 3D (Finding Dory 3D)

работни денови: 16:40

викенд: 12:40 14:40 16:40

 

Барајќи ја Дори (Finding Dory)

викенд: 11:40 13:40