Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 28 јули до 3 август

Во кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Џејсон Борн“ и „Истерувачи на духови 3Д“...

На репертоарот на кино Милениум се следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (28.07. - 29.07.):

15:00 - ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)

17:30 - ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D)

20:00 - ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE) - Премиера

22:30 - ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ 3Д (GHOSTBUSTERS 3D) - Премиера

 

САБОТА - НЕДЕЛА (30.07. - 31.07.):

11:00 - БАРАЈЌИ ЈА ДОРИ (FINDING DORY)

13:00 - ЛЕДЕНА ДОБА – ГОЛЕМИОТ УДАР (ICE AGE – COLLISION COURSE)

15:00 - ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)

17:30 - ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D)

20:00 - ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE)

22:30 - ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ 3Д (GHOSTBUSTERS 3D)

 

ПОНЕДЕЛНИК и ВТОРНИК (01.08.- 02.08.): НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ

 

СРЕДА (03.08.):

15:00 - ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)

17:30 - ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D)

20:00 - ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE)

22:30 - ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ 3Д (GHOSTBUSTERS 3D)