Репертоар:

Репертоар на киното Синеплекс од 11 до 17 август

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 11 до 17 август...

На репертоарот на Синеплекс се следниве филмови:

Опасност од длабочините (The Shallows)

ПРЕТПРЕМИЕРНО секој ден: 20:15 22:15 часот

 

Пит и змејот (Pete’s dragon)

работни денови: 15:15 17:15 19:15 часот

викенд: 11:15 13:15 15:15 17:15 19:15 часот

 

Субура (Suburra)

секој ден: 21:45

 

Одредот на отпишаните 3D (Suicide Squad 3D)

работни денови: 15:00 16:15 17:30 18:45 20:00 21:15 22:30 часот

викенд: 12:30 15:00 16:15 17:30 18:45 20:00 21:15 22:30 часот

 

Џејсон Борн (Jason Bourne)

работни денови: 17:00 20:15 20:45 22:00 часот

викенд: 14:30 17:00 19:45 20:45 22:00 часот

 

Истерувачи на духови 3D (Ghostbusters 3D)

секој ден: 16:00 18:15 21:00 часот

 

Ѕвездени патеки: Од другата страна 3D (Star Trek Beyond 3D)

работни денови: 15:45 18:00 20:30 часот

викенд: 12:15 15:45 18:00 20:30 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Ледена доба: Големиот удар 3D (Ice Age: Collision Course 3D)

работни денови: 15:30 17:40 19:30 часот

викенд: 11:30 13:30 15:30 17:40 19:30 часот

 

Барајќи ја Дори 3D (Finding Dory 3D)

викенд: 12:00 14:00 часот