Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 18 до 24 август

Новата кинонедела Синеплекс ја започнува со епската приказна за „Бен-Хур“ со Џек Хјустон, речиси после 60 години од класичниот „Бен-Хур“ на Вилијам Вајлер и комедијата „Лоши мајки“ со Мила Кунис, Кристен Бел и Кетрин Хан...

На репертоарот на Синеплекс се следниве филмови:

Бен-Хур 3D (Ben-Hur 3D)

работни денови: 15:30 17:00 18:15 20:00 21:00 22:40 часот

викенд: 14:20 15:30 17:00 18:15 20:00 21:10 22:40 часот

 

Лоши мајки (Bad moms)

секој ден: 16:30 18:30 20:30 22:30 часот

 

Опасност од длабочините (The Shallows)

работни денови: 16:50 20:20 22:15 часот

викенд: 13:00 14:45 16:50 20:20 22:15 часот

 

Пит и змејот (Pete’s dragon)

работни денови: 15:15 17:30 часот

викенд: 11:20 13:20 15:15 17:30 часот

 

Одредот на отпишаните (Suicide Squad)

работни денови: 15:00 16:15 17:45 19:00 20:15 21:30 22:50 часот

викенд: 12:20 15:00 16:15 17:45 19:00 20:15 21:30 22:50 часот

 

Џејсон Борн (Jason Bourne)

секој ден: 17:15 19:40 20:50 22:00 часот

 

 

Истерувачи на духови 3D (Ghostbusters 3D)

работни денови: 18:40 21:45 часот

викенд: 12:40 18:40 21:45 часот

 

Ѕвездени патеки: Од другата страна 3D (Star Trek Beyond 3D)

работни денови: 19:30 часот

викенд: 11:00 19:30 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Ледена доба: Големиот удар 3D (Ice Age: Collision Course 3D)

работни денови: 16:00 18:00 часот

викенд: 12:00 14:00 16:00 18:00 часот

 

Барајќи ја Дори 3D (Finding Dory 3D) викенд: 11:40 13:40 часот

 

викенд: 11:00 19:30 часот