Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 18 до 24 август

Во кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Бен-Хур“ и „Лоши мајки“...

На репертоарот на кино Милениум имате можност да ги проследите следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (18.08. - 19.08.):

15:00 часот - ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE)

17:30 часот - ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ 3Д (SUICIDE SQUAD 3D)

20:00 часот - БЕН-ХУР (BEN-HUR) - Премиера

23:00 часот - ЛОШИ МАЈКИ (BAD MOMS) - Премиера

 

САБОТА - НЕДЕЛА (20.08. - 21.08.):

11:00 часот - ЛЕДЕНА ДОБА – ГОЛЕМИОТ УДАР (ICE AGE – COLLISION COURSE)

13:00 часот - ПИТ И ЗМЕЈОТ (PETE’S DRAGON)

15:00 часот - ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE)

17:30 часот - ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ 3Д (SUICIDE SQUAD 3D)

20:00 часот - БЕН-ХУР (BEN-HUR)

23:00 часот - ЛОШИ МАЈКИ (BAD MOMS)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (22.08.- 24.08.):

15:00 часот - ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE)

17:30 часот - ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ 3Д (SUICIDE SQUAD 3D)

20:00 часот - БЕН-ХУР (BEN-HUR)

23:00 часот - ЛОШИ МАЈКИ (BAD MOMS)