Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 25 до 31 август

Во киноот Синеплекс премиерно ќе бидат прикажани две нови комедии и еден трилер...

На репертоарот на Синеплекс можете да ги проследите следниве филмови:

Мајк и Дејв бараат женски (Mike and Dave need wedding dates)

секој ден: 16:00 18:00 20:00 22:00 часот

 

Нерв (Nerv)

секој ден: 16:40 18:30 20:30 часот

 

 

Бен-Хур 3D (Ben-Hur 3D)

секој ден: 18:15 19:30 20:45 22:15 часот

 

Лоши мајки (Bad moms)

секој ден: 19:15 21:00 23:00 часот

 

Опасност од длабочините (The Shallows)

секој ден: 19:45 21:45 часот

 

Пит и змејот (Pete’s dragon)

работни денови: 15:45 часот

викенд: 11:15 13:15 15:45 часот

 

Одредот на отпишаните (Suicide Squad)

работни денови: 15:00 17:45 19:00 20:15 21:30 22:45 часот

викенд: 12:30 15:00 17:45 19:00 20:15 21:30 22:45 часот

 

Џејсон Борн (Jason Bourne)

работни денови: 17:00 21:15 22:30 часот

викенд: 14:40 17:00 21:15 22:30 часот

 

Истерувачи на духови 3D (Ghostbusters 3D)

секој ден: 17:30 часот

 

Ѕвездени патеки: Од другата страна 3D (Star Trek Beyond 3D)

викенд: 14:20 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Тајниот живот на милениците 3D (The secret Life of Pets 3D)

работни денови: 15:15 17:15 18:45 часот

викенд: 11:00 13:00 15:15 17:15 18:45 часот

 

Тајниот живот на милениците (The secret Life of Pets)

работни денови: 16:30 часот

викенд: 12:00 14:00 16:30 часот

 

Ледена доба: Големиот удар 3D (Ice Age: Collision Course 3D)

работни денови: 16:15 часот

викенд: 11:30 13:30 16:15 часот

 

Барајќи ја Дори 3D (Finding Dory 3D)

викенд: 11:45 13:45 часот