Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 8 до 14 септември

Новата филмска недела киното Синеплекс ја започнува со четири нови премиери тоа се акциониот трилер „Механичарот: Враќање“, анимираната комедија „Sausage party“, биографската драма „Чудото од Хадсон“ и воената драма „Ослободување на Скопје“...

Тековен репертоар на киното Синеплекс:

Механичарот: Враќање (Mechanic: Resurrection)

работни денови: 15:00 16:00 16:50 18 :00 19:00 20:00 21:10 22:00 23:00

викенд: 12:40 15:00 16:00 16:50 18:00

 

Sausage Party

секој ден: 16:30 18:45 20:45

 

Sully (Чудото од Хадсон)

работни денови: 15:45 17:45 20:15 22:30

сабота: 13:40 15:45 17:45 20:15 22:30

недела: 13:40 15:45 17:45 21:00 22:30

 

Ослободување на Скопје (The Liberation of Skopje)

недела: 20:15

понеделник, вторник, среда: 19:30 21:45

 

Кучиња на војната (War dogs)

работни денови: 15:30 18:15 20:30 22:50

викенд: 12:00 15:30 18:15 20:30 22:50

 

Мајк и Дејв бараат женски (Mike and Dave need wedding dates)

четврок - недела: 19:30 22:40

понеделник - среда: 21:30 22:40

 

Нерв (Nerv)

четврток – сабота: 19:15 21:30

недела – среда: 19:15

 

Бен-Хур 3D (Ben-Hur 3D)

секој ден: 21:00

недела: 21:30

 

Лоши мајки (Bad moms)

четврток – недела: 17:30

понеделник – среда: 15:10

 

Одредот на отпишаните (Suicide Squad)

секој ден: 17:15 19:45 22:15

 

Џејсон Борн (Jason Bourne)

четврток – недела: 21:45

понеделник – среда: 17:10

 

Ѕвездени патеки: Од другата страна 3D (Star Trek Beyond 3D)

викенд: 11:00 14:00

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Тајниот живот на милениците 3D (The secret Life of Pets 3D)

работни денови: 16:15 18:30

викенд: 12:20 14:20 16:15 18:30

 

Тајниот живот на милениците (The secret Life of Pets)

работни денови: 15:15 17:00

викенд: 11:20 13:20 15:15 17:00

 

Ледена доба: Големиот удар 3D (Ice Age: Collision Course 3D)

викенд: 11:00 13:00 14:50