Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 8 до 14 септември

Во киното Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Sausage party“, „Чудото од Хадсон“, „Механичарот: Враќање“ и најновиот македонски филм „Ослободување на Скопје“...

На репертоарот на кино Милениум се следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (08.09. - 09.09.):

13:00 - НЕРВ (NERVE)

15:00 - КУЧИЊА НА ВОЈНАТА (WAR DOGS)

17:30 - SAUSAGE PARTY - Премиера

20:00 - ЧУДОТО ОД ХАДСОН (SULLY) - Премиера

22:00 - МЕХАНИЧАРОТ: ВРАЌАЊЕ (MECHANIC: RESSURECTION) - Премиера

 

САБОТА (10.09.):

11:00 - ПИТ И ЗМЕЈОТ (PETE’S DRAGON)

13:00 - ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ (THE SECRET LIFE OF PETS)

15:00 - ЧУДОТО ОД ХАДСОН (SULLY)

17:30 - SAUSAGE PARTY

20:00 - ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ (THE LIBERATION OF SKOPJE) - Претпремиера

22:00 - МЕХАНИЧАРОТ: ВРАЌАЊЕ (MECHANIC: RESSURECTION)

 

НЕДЕЛА (11.09.):

11:00 - ПИТ И ЗМЕЈОТ (PETE’S DRAGON)

13:00 - ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ (THE SECRET LIFE OF PETS)

15:00 - ЧУДОТО ОД ХАДСОН (SULLY)

17:30 - SAUSAGE PARTY

20:00 - ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ (THE LIBERATION OF SKOPJE) - Премиера

22:00 - МЕХАНИЧАРОТ: ВРАЌАЊЕ (MECHANIC: RESSURECTION)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (12.09.- 14.09.):

13:00 - КУЧИЊА НА ВОЈНАТА (WAR DOGS)

15:00 - ЧУДОТО ОД ХАДСОН (SULLY)

17:30 - SAUSAGE PARTY

20:00 - ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ (THE LIBERATION OF SKOPJE)

22:00 - МЕХАНИЧАРОТ: ВРАЌАЊЕ (MECHANIC: RESSURECTION)