Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 29 септември до 5 октомври

Оваа кинонедела Синеплекс ја започнува со пет нови филмски наслови, филмот „Домот за необични деца на госпоѓица Перегрин“, акциониот трилер „Кеш и куршум“, документарецот „Пожар на море“, биографскиот трилер „Сноуден“ и анимираниот семеен филм „Штркови“...

На репертоарот на Синеплекс се следниве филмови:

Кеш и куршум (Marauders)

секој ден: 19:15, 21:15 часот

 

 

Пожар на море (Fuoco Ammare)

секој ден: 21:45 часот

 

Сноуден (Snowden)

секој ден: 18:00, 20:30, 23:00 часот

 

Домот за необични деца на госпоѓа Перегрин (Miss Peregrin’s home for peculiar children) 2D

работни денови: 16:00, 18:30 часот

викенд: 11:00, 13:20, 16:00, 18:30 часот

 

Домот за необични деца на госпоѓа Перегрин (Miss Peregrin’s home for peculiar children) 3D

работни денови: 15:00, 17:30, 20:00, 21:30 часот

викенд: 12:20, 15:00, 17:30, 20:00, 21:30 часот

 

Седумте величествени (The Magnificent 7)

секој ден: 19:00, 20:15, 22:45 часот

 

Љубов и пријателство (Love and Friendship)

секој ден: 15:45 часот

 

Бебето на Бриџит Џонс (Bridget Jones’s baby)

секој ден: 17:15, 19:40, 21:00, 22:00 часот

 

Заштитник (Blood father)

секој ден: 17:45 часот

 

Механичарот: Враќање (Mechanic: Resurrection)

секој ден: 16:45, 19:30, 20:40, 22:30 часот

 

Sully (Чудото од Хадсон)

секој ден: 22:20 часот

 

Ослободување на Скопје (The Liberation of Skopje)

викенд: 14:00 часот

 

Кучиња на војната (War dogs)

секој ден: 17:00 часот

 

Одредот на отпишаните (Suicide Squad)

секој ден: 15:30 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Штркови 3D (Storks 3D)

работни денови: 15:15, 16:15, 18:15 часот

викенд: 11:20, 13:00, 15:15, 16:15, 18:15 часот

 

Храбриот витез Тренк (Ritter Trenk)

викенд: 12:00, 14:20 часот

 

Тајниот живот на милениците 3D (The secret Life of Pets 3D)

работни денови: 16:30, 18:45 часот

викенд: 12:40, 14:40, 16:30, 18:45 часот

 

Тајниот живот на милениците (The secret Life of Pets)

викенд: 11:40, 13:40 часот