Репертоар:

Репертоар на Народен театар - Битола од 10 до 16 октомври

Тековен репертоар на Народен театар - Битола од 10-ти до 16-ти октомври...

На репертоарот на битолскиот Народен театар се следниве претстави:

10.10.2016 (понеделник)

„БАР-РЕМАРК „

автор: Е.М.Ремарк

режија: Александр Баргман

 

12.10.2016 (среда)

„Отело„

автор: В.Шекспир

режија: Диего Де Бреа

 

13.10.2016 (четврток)

„БАР-РЕМАРК„ 

автор: Е.М.Ремарк

режија: Александр Баргман

 

14.10.2016 (петок) 

„ БАР-РЕМАРК „

автор: Е.М.Ремарк

режија: Александр Баргман

 

15.10.2016 (сабота) 

„ТАЈНОТО ОРУЖЈЕ„

автор: Братислав Димитров

режија:Ненад Витанов