Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 13 до 19 октомври

Во кино Милениум премиерно ќе биде прикажана комедијата „Генијални умови“ во режијата е на Џеред Хес, а во глвната улога е Зак Галифианакис...

Тековен репертоар на кино Милениум:

ЧЕТВРТОК (13.10.):

13:00 - ДОМОТ ЗА НЕОБИЧНИ ДЕЦА НА ГОСПОЃИЦА ПЕРЕГРИН (Miss Peregrine's Home For Peculiar Children)

15:00 - СНОУДЕН (SNOWDEN)

17:30 - ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ (THE LIBERATION OF SKOPJE)

20:00 - ГЕНИЈАЛНИ УМОВИ (MASTERMINDS) - Премиера

22:00 - ЗЛАТНА ПЕТОРКА (GOLDEN FIVE)

 

ПЕТОК (14.10.):

13:00 - ДОМОТ ЗА НЕОБИЧНИ ДЕЦА НА ГОСПОЃИЦА ПЕРЕГРИН (Miss Peregrine's Home For Peculiar Children)

15:00 - СНОУДЕН (SNOWDEN)

17:30 - ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ (THE LIBERATION OF SKOPJE)

20:00 – Затворена проекција

 

САБОТА – НЕДЕЛА (15.10. - 16.10.):

11:00 - ТАЈНИОТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИЦИТЕ (THE SECRET LIFE OF PETS)

13:00 - ШТРКОВИ (STORKS)

15:00 - СНОУДЕН (SNOWDEN)

17:30 - ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ (THE LIBERATION OF SKOPJE)

20:00 - ГЕНИЈАЛНИ УМОВИ (MASTERMINDS)

22:00 - ЗЛАТНА ПЕТОРКА (GOLDEN FIVE)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (17.10. - 19.10.):

13:00 - ДОМОТ ЗА НЕОБИЧНИ ДЕЦА НА ГОСПОЃИЦА ПЕРЕГРИН (Miss Peregrine's Home For Peculiar Children)

15:00 - СНОУДЕН (SNOWDEN)

17:30 - ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ (THE LIBERATION OF SKOPJE)

20:00 - ГЕНИЈАЛНИ УМОВИ (MASTERMINDS)

22:00 - ЗЛАТНА ПЕТОРКА (GOLDEN FIVE)