Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 13 до 19 октомври

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 13 до 19 октомври...

На репертоарот на киното Синеплекс се следниве филмови:

Генијални умови (Masterminds)

секој ден: 15:45, 17:45, 19:45. 21:45, 23:00 часот

 

Колонија (Colonia Dignidad)

секој ден: 16:45, 19:00 часот

 

Сметководител (The Accountant)

секој ден: 15:00, 17:30, 20:00, 21:15, 22:30 часот

 

Девојката од возот (Girl on the train)

секој ден: 18:10, 20:15, 22:20 часот

 

Златна петорка

секој ден: 16:00 часот

 

Пекол на хоризонтот (Deepwater horizon)

секој ден: 18:45, 21:00 часот

 

Сноуден (Snowden)

секој ден: 17:00, 19:30, 22:00 часот

 

Домот за необични деца на госпоѓа Перегрин (Miss Peregrin’s home for peculiar children) 2D

викенд: 12:00, 14:20 часот

 

Домот за необични деца на госпоѓа Перегрин (Miss Peregrin’s home for peculiar children) 3D

работни денови: 15:30, 18:00, 20:30 часот

викенд: 13:00, 15:30, 18:00, 20:30 часот

 

Седумте величествени (The Magnificent 7)

секој ден: 16:15 часот

 

Бебето на Бриџит Џонс (Bridget Jones’s baby)

секој ден: 19:15, 21:30 часот

 

Механичарот: Враќање (Mechanic: Resurrection)

секој ден: 20:45, 22:45 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Штркови3D (Storks 3D)

работни денови: 16:30, 18:30 часот

викенд: 1:00, 11:40, 12:45, 13:40, 14:40, 16:30, 1:30 часот

 

Тајниот живот на милениците 3D (The secret Life of Pets 3D)

работни денови: 15:15, 17:15 часот

викенд: 11:20, 13:20, 15:15, 17:15 часот

 

Тајниот живот на милениците (The secret Life of Pets)

викенд: 12:20, 14:00 часот

 

БАЛЕТ

ЗЛАТНА ДОБА, БОЉШОЈ, 2016 HD сателитски пренос во живо (The Bolshoi Principals, Soloists and Corps de Ballet, o.A.)

Недела: 17:00 часот