Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 20 до 26 октомври

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 20-ти до 26-ти октомври...

На репертоарот на Синеплекс се следниве филмови:

Генијални умови (Masterminds)

секој ден: 16:00, 18:00, 20:15, 22:00 часот

 

Сметководител (The Accountant)

секој ден: 16:15, 19:00, 21:30 часот

 

Девојката од возот (Girl on the train)

секој ден: 18:30, 20:45, 23:00 часот

 

Пекол на хоризонтот (Deepwater horizon)

секој ден: 15:20 часот

 

Сноуден (Snowden)

секој ден: 22:30 часот

 

Домот за необични деца на госпоѓа Перегрин (Miss Peregrin’s home for peculiar children) 3D

работни денови: 17:00, 19:45 часот

викенд: 11:00, 13:20, 14:40, 17:00, 19:45 часот

 

ИНФЕРНО 2D

работни денови: 15:30, 18:15, 19:30, 20:30, 21:45, 22:45 часот

викенд: 12:20, 15:30, 18:15, 19:30, 20:30, 21:45, 22:45 часот

 

Бебето на Бриџит Џонс (Bridget Jones’s baby)

секој ден: 21:15 часот

 

Механичарот: Враќање (Mechanic: Resurrection)

секој ден освен сабота: 19:15 часот

 

ЏЕК РИЧЕР

работни денови: 15:00, 16:30, 17:15, 18:45, 20:00, 21:00, 22:15 часот

викенд: 12:40, 14:00, 15:00, 16:30, 17:15, 18:45, 20:00,  21:00, 22:15 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Штркови3D (Storks 3D)

работни денови: 15:45, 17:30 часот

викенд: 11:40, 13:40, 15:45, 17:30 часот

 

Тајниот живот на милениците 3D (The secret Life of Pets 3D)

викенд: 12:00, 14:20 часот

 

Вселенска Авантура 2 (2D)

работни денови: 15:15, 16:45, 17:45 часот

викенд: 11:20, 13:00, 15:15, 16:45, 17:45 часот

 

ОПЕРА

ДОН ЏОВАНИ - МЕТ сателитски пренос во живо

сабота: 18:55 часот