Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 3 до 9 ноември

Тековен репертоар на кино Милениум од 3-ти до 9-ти ноември...

На репертоарот на кино Милениум можете да ги проследите следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (03.11. - 04.11.):

13:00 часот - ЗЛАТНА ПЕТОРКА (GOLDEN FIVE)

15:00 часот - ОСТАВЕНИ (DESIERTO)

17:30 часот - ЏЕК РИЧЕР: НЕМА ВРАЌАЊЕ (JACK REACHER: NEVER GO BACK)

20:00 часот - ДОКТОР СТРЕЈНЏ (DOCTOR STRANGE) – премиера

22:00 часот - ИНФЕРНО (INFERNO)

 

САБОТА (05.11.):

11:00 часот - ШТРКОВИ (STORKS)

13:00 часот - ВСЕЛЕНСКА АВАНТУРА 2 (SPACE DOGS: ADVENTURE TO THE MOON)

15:00 часот - ОСТАВЕНИ (DESIERTO)

17:30 часот - ЏЕК РИЧЕР: НЕМА ВРАЌАЊЕ (JACK REACHER: NEVER GO BACK)

20:00 часот - ДОКТОР СТРЕЈНЏ (DOCTOR STRANGE)

22:30 часот - ИНФЕРНО (INFERNO)

 

НЕДЕЛА (06.11.):

11:00 часот - ШТРКОВИ (STORKS)

13:00 часот - ВСЕЛЕНСКА АВАНТУРА 2 (SPACE DOGS: ADVENTURE TO THE MOON)

15:00 часот - ОСТАВЕНИ (DESIERTO)

18:00 часот - БАРАЈЌИ ГО ШУГАРМЕН (SEARCHING FOR SUGAR MAN) – бесплатна проекција

20:00 часот - ДОКТОР СТРЕЈНЏ (DOCTOR STRANGE)

22:00 часот - ИНФЕРНО (INFERNO)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (07.11. - 09.11.):

13:00 часот - ЗЛАТНА ПЕТОРКА (GOLDEN FIVE)

15:00 часот - ОСТАВЕНИ (DESIERTO)

17:30 часот - ЏЕК РИЧЕР: НЕМА ВРАЌАЊЕ (JACK REACHER: NEVER GO BACK)

20:00 часот - ДОКТОР СТРЕЈНЏ (DOCTOR STRANGE)

22:00 часот - ИНФЕРНО (INFERNO)