Репертоар:

Репертоар на кино Мелениум (15.01-21.01)

Во градското кино Милениум ќе бидат прикажани два нови филма „Екипа за 6“ („Big Hero 6“) и „Кум по нарачка“ („The Wedding Ringer“)...

Покрај двете премиери, ова се филмовите кои ќе може да ги проследите во кино Милениум:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (15.01 - 16.01):

13:00- ЕКИПА ЗА 6 (Big Hero 6) - премиера

15:00 - ЕГЗОДУС: БОГОВИ И КРАЛЕВИ 3Д (Exodus: Gods and Kings 3D)

17:30 - ЛУДАТА НОЌ ВО МУЗЕЈОТ: ТАЈНАТА НА ФАРАОНОТ (Night at the Museum: Secret of the Tomb)

20:00 - КУМ ПО НАРАЧКА (The Wedding Ringer) - премиера

22:00 - ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ ВОЈСКИ 3Д (The Hobbit: The Battle of the Five Armies 3D)

САБОТА (17.01):

24-ЧАСОВЕН ФИЛМСКИ МАРАТОН

НЕДЕЛА (18.01):

11:00 - СНЕЖНАТА КРАЛИЦА 2 3Д (Snow Queen 2 3D)

13:00 - ЕКИПА ЗА 6 (Big Hero 6)

15:00 - ЕГЗОДУС: БОГОВИ И КРАЛЕВИ 3Д (Exodus: Gods and Kings 3D)

17:30 - ЛУДАТА НОЌ ВО МУЗЕЈОТ: ТАЈНАТА НА ФАРАОНОТ (Night at the Museum: Secret of the Tomb)

20:00 - КУМ ПО НАРАЧКА (The Wedding Ringer)

22:00 - ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ ВОЈСКИ 3Д (The Hobbit: The Battle of the Five Armies 3D)

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (19.01-21.01):

13:00 - ЕКИПА ЗА 6 (Big Hero 6) 15:00 - ЕГЗОДУС: БОГОВИ И КРАЛЕВИ 3Д (Exodus: Gods and Kings 3D)

17:30 - ЛУДАТА НОЌ ВО МУЗЕЈОТ: ТАЈНАТА НА ФАРАОНОТ (Night at the Museum: Secret of the Tomb)

20:00 - КУМ ПО НАРАЧКА (The Wedding Ringer)

22:00 - ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ ВОЈСКИ 3Д (The Hobbit: The Battle of the Five Armies 3D)