Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 10 до 16 ноември

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 10 до 16 ноември...

На репертоарот на Синеплекс иматеможност да ги погледнете следниве филмови:

Доктор Стрејнџ 3D

работни денови: 15:30, 17:45, 20:00, 22:20 часот

викенд: 13:00, 15:30, 17:45, 20:00, 22:20 часот

 

Доктор Стрејнџ 2D

работни денови: 16:20, 18:45, 21:00 часот

викенд: 14:00, 16:20, 18:45, 21:00 часот

 

Девојката од фотографиите

секој ден: 21:00, 23:00 часот

 

Генијални умови 2D (Masterminds)

секој ден : 19:45 часот

 

Девојката од возот (Girl on the train)

секој ден освен среда: 17:15 часот

среда: 17:20 часот

 

Сметководител

секој ден: 21:45 часот

 

Домот за необични деца на госпоѓа Перегрин (Miss Peregrin’s home for peculiar children) 3D

секој ден освен среда: 16:00 часот

среда: 15:00 часот

викенд: 12:00, 14:40, 16:00 часот

 

ИНФЕРНО 2D

секој ден: 17:00, 19:30, 22:00 часот

 

ЏЕК РИЧЕР

секој ден: 18:00, 20:30, 22:50 часот

 

 

Гребенот на спасените

секој ден: 16:40, 19:00, 20:15, 21:30, 22:45 часот

 

Есента на Самурајот

секој ден освен среда: 18:30, 20:45 часот

среда: 16:00, 20:45 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Штркови3D (Storks 3D)

работни днови: 15:00 часот

викенд: 11:20, 13:15, 15:00 часот

 

Вселенска Авантура 2 (2D)

работни денови: 15:10 часот

викенд: 11:00, 12:40, 15:10 часот

 

Тролови 3D

работни денови: 15:40, 17:30, 19:15 часот

викенд: 11:40, 13:40, 15:40, 17:30, 19:15 часот

 

Тролови 2D

работни денови: 16:30, 18:20 часот

викенд: 12:20, 14:20, 16:30, 18:20 часот