Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 16 до 23 ноември

Роденденска кино програма во Синеплекс...

Роденденската прослава на киното Синеплекс e закажана за сабота, 19 ноември, кога цената на картите за 2Д и 3Д проекции ќе биде само 150 денари.

Вистинските љубители на филмот ќе имаат можност да уживаат во најактуелната филмска понуда и безброј други изненадувања.

На репертоарот се следниве филмови:

Доктор Стрејнџ 2D

Чет-пет: 17:00, 19:15, 21:30 часот

Сабота: 20:20, 21:10, 22:40, 23:30 часот

Недела: 17:00, 19:15, 21:30 часот

 

Доктор Стрејнџ 3D

Работни денови : 15:15, 18:15, 20:30, 22:45 часот

Сабота: 12:20, 15:10, 17:40, 19:50, 22:00 часот

Недела: 13:00, 15:15, 18:15, 20:30, 22:45 часот

 

Девојката од фотографиите

секој ден: 20:20 часот

сабота: 23:20 часот

 

Каде по дождот

Вторник: 19:00 часот

 

Генијални умови 2D (Masterminds)

Сабота: 13:10, 18:50, 21:30 часот

 

Девојката од возот (Girl on the train)

Сабота: 16:45 часот

 

Сметководител

секој ден: 22:10 часот

сабота: 19:10 часот

 

Домот за необични деца на госпоѓа Перегрин (Miss Peregrin’s home for peculiar children) 3D

Сабота: 13:30, 15:50 часот

Недела: 13:20 часот

 

Џипси Меџик

Среда: 19:00 часот

 

ЏЕК РИЧЕР

секој ден: 19:30, 21:50 часот

сабота: 16:30, 18:15, 20:30, 22:50 часот

 

ИНФЕРНО 2D

секој ден: 15:40, 18:00, 21:00, 22:30 часот

сабота: 14:45, 17:10, 19:30, 21:50 часот

 

Гребенот на спасените

секој ден: 19:45, 22:20 часот

сабота: 15:00, 17:30, 20:00, 22:30 часот

 

Есента на Самурајот

секој ден освен среда: 20:40 часот

сабота: 20:45, 23:00 часот

 

Фантастични ѕверки и каде да се најдат Дигитал 3D

Работни денови: 15:00, 16:10, 17:30, 18:40, 20:00, 21:15 сабота: 16:00, 18:45, 21:20 часот

недела: 12:00, 15:00, 16:10, 17:30, 18:40, 20:00, 21:15 часот

 

Фросина

Понеделник: 19:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Штркови3D (Storks 3D)

Сабота: 11:00, 12:45, 14:30

Недела: 11:20, 14:00 часот

 

Вселенска Авантура 2 (2D)

Сабота: 11:45, 13:45 часот

 

Тролови 3D

Чет-пет: 15:30, 17:15, 19:00 часот

Сабота: 12:00, 14:15, 16:10, 18:00 часот

Недела: 11:40, 13:40, 15:30, 17:15, 19:00 часот

 

Тролови 2D

работни денови: 16:30, 18:30 часот

сабота: 11:15, 13:00, 15:15, 17:00, 19:00 часот

недела: 12:40, 14:40, 16:30, 18:30 часот

 

Чудовиштето Моли

работни денови: 16:00, 17:45 часот

сабота: 11:30, 12:30, 14:00, 15:20 часот

недела: 11:00, 12:20, 14:20, 16:00, 17:45 часот