Репертоар:

Репертоар на Театар Комедија за месец декември

Тековен репертоар на Театар Комедија за месец декември...

На репертоарот на Театар Комедија во месец декември се следниве претстави:

04.12 недела

ПРИКАЗНИТЕ НА ЗАБОРАВЕНИТЕ ПРЕТЦИ – НАРОДЕН ТЕАТАР СЛОЈШТИЦА

 

06.12 вторник

ИМЕ

 

07.12 среда

Гостување на претставата Лажговци во неволја од Сатиричен театар Софија

 

12.12 понеделник

СТЈУАРДЕСИ

 

13.12 вторник

МНОГУ ВРЕВА ЗА НИШТО

 

14.12 среда

СЛУЧАЈОТ ХАРМС

 

16.12 петок

ВАРДАРСКИ ПАСТУВИ

 

24.12 сабота

ВАРДАРСКИ ПАСТУВИ

 

26.12 понеделник

ИМЕ