Репертоар:

Репертоар на Театарот за деца и младинци од 12 до 18 декември

Оваа недела на репертоараот на Театарот за деца и младинци се следниве претстави:

Оваа недела на сцената на Театарот за деца и младинци се играат следниве претстави:

 

14.12 среда, 20.00 часот 

Нашиот клас

режија: Владе Милчин

 

15.12 четврток, 19.00 часот

Малата сирена

режија: Деан Дамјановски

 

16.12 петок, 19.00 часот

Пепелашка

режија: Деан Дамјановски

 

17.12 сабота, 19.00 часот

Пепелашка

режија: Деан Дамјановски

 

18.12 недела, 12.30 часот

Алиса во земјата на чудата

режија: Александар Ивановски