Репертоар:

Репертоар на Театарот за деца и младиници за јанyари

Тековен репертоар на Театарот за деца и младинци за месец јануари...

На репертоарот на Театарот за деца и младинци - Скопје во текот на месец јануари се следниве претстави:

12.01 Четврток

12 Месеци – 19 часот

 

13.01. Петок

Грдото Пајче – 19 часот

 

14.01. Сабота

Гига Мега Бајка – 19 часот

 

15.01. Недела

Грдото Пајче -12:30 часот

 

20.01. Петок

Пепелашка -19 часот

 

21.01. Сабота

Могли - 19 часот

 

22.01. Недела

Девојчето со кибритчиња – 12:30 часот

 

25.01. Среда

Нашиот Клас -20 часот

 

26.01. Четврток

Пепелашка – 19 часот

 

27.01. Петок

Убавицата и ѕверот – 19 часот