Репертоар:

Репертоар на Театарот за деца и младинци од 9-15 јануари

Оваа недела на репертоарот на Театарот за деца и младинци се следниве претстави:

 

 

Оваа седмица на сцената на Театарот за деца и младинци се играат следниве претстави:

12.01 четврток, 19.00 часот

Дванаесетте месеци

режија: Петар Пашов

 

13.01 петок, 19.00 часот

Грдото Пајче

режија: Деан Дамјановски

 

14.01, сабота 19.00 часот

Гига Мега Бајка

режија: Хана Миленковска

 

15.01 недела, 12.30 часот

Грдото пајче

режија: Деан Дамјановски