Репертоар:

Репертоар на Драмски театар Скопје од 16 до 22 декември

Тековен репертоар на Драмски театар Скопје од 16 до 22 декември...

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 16 до 22 јануари имате можност да ги проследите следните претстави:

ден и час: 21.01.2017 (сaбота) | 20.00

ФРАНКЕНШТАЈН - ПРЕМИЕРА

играат: Благица Димитровска, Наталија Теодосиева, Гордана Ендровска, Соња Стамболџиоска, Биљана Драгиќевиќ – Пројковска, Александар Степанулески, Игор Стојчевски, Димитрија Доксевски, Филип Трајковиќ, Зоран Љутков

режија: Лилиа Абаџиева