Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 19 до 25 јануари

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 19 до 25 јануари...

На репертоарот на киното Синеплекс имате можност да ги погледнете следниве филмови:

xХx: Враќањето на Ксандер Кејџ Дигитал 3D

Четврток-сабота: 13:20, 15:30, 18:00, 20:00, 22:20 часот

Недела: 13:20, 14:00, 15:30, 16:30, 18:00, 20:00, 22:20 часот

Понеделник-Среда: 15:30, 18:00, 20:00, 22:20 часот

 

xХx: Враќањето на Ксандер Кејџ Дигитал 2D

Четврток-петок: 14:20, 16:30, 18:40, 20:45, 23:00 часот

Сабота: 13:20, 15:30, 18:00, 20:00, 22:20 часот

Недела: 13:20, 14:00, 15:30, 16:30, 18:00, 20:00, 22:20 часот

Понеделник-Среда: 15:30, 18:00, 20:00, 22:20 часот

 

ЏЕКИ

Секој ден: 15:30, 18:00, 20:00, 22:20 часот

 

Закон на ноќта Дигитал 2D

Секој ден освен недела: 20:15, 22:50 часот

Недела: 17:45, 20:15 часот

 

Семејство без сопирачки Дигитал 2D

Четврток-Петок: 14:50, 18:10 часот

Сабота: 11:20, 14:50, 18:10 часот

Недела: 11:20, 14:50 часот

 

Роуг 1: Приказна од Војна на ѕвездите Дигитал 3D

Секој ден освен недела: 16:00, 18:30 часот

Недела: 18:30 часот

Понеделник-Среда: 18:10 часот

 

Асасинс Крид 3D

Секој ден: 16:10, 18:20, 20:30, 22:40 часот

 

Патници 3Д

Секој ден освен сабота: 19:00, 21:15 часот

Сабота: 21:15 часот

 

Ла Ла Ленд

Секој ден: 16:45, 19:15, 21:45 часот

 

Зошто Тој

Четврток-Сабота: 13:10, 15:20, 17:30, 19:45, 22:00 часот

Недела: 13:10, 15:20, 17:30, 19:45, 21:00, 22:00 часот

Понеделник-Среда: 15:20, 17:30, 19:45, 21:00, 22:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

БАЛЕРИНАТА И ВИКТОР

Четврток-Петок: 13:40, 15:45 часот

Викенд: 11:40, 13:40, 15:45 часот

Понеделник-Среда: 15:45 часот

 

Ваијана 3D

Четврток-Петок: 14:40 часот

Викенд: 12:20, 14:40 часот

 

Синг 3D

Четврток-Петок: 13:00, 15:00, 17:00 часот

Викенд: 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 часот

Понеделник-Среда: 15:00, 17:00 часот

 

Синг 2D

Четврток-Петок: 14:00 часот

Викенд: 12:00, 14:00 часот

 

БОЉШОЈ БАЛЕТ - Сателеитски пренос во живо

 

 

Заспаната Убавица

Недела: 16:00 часот

 

ОПЕРА МЕТРОПОЛИТЕН – Сателеитски пренос во живо

Ромео и Јулија

Сабота: 18:55 часот