Репертоар:

Репертоар на кино Мелениум (22.01-28.01)

Во градското кино Милениум премиерно ќе биде прикажан филмот „Ритамот на лудилото“ (Whiplash) номиниран за „Оскар“...

Покрај премиерата на „Ритамот на лудилото“, во кино Милениум можете да ги проследите и слениве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (22.01 - 23.01):

13:00 часот - ЕКИПА ЗА 6 (Big Hero 6)

15:00 часот - ЛУДАТА НОЌ ВО МУЗЕЈОТ: ТАЈНАТА НА ФАРАОНОТ (Night at the Museum: Secret of the Tomb)

17:30 часот - ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ ВОЈСКИ 3Д (The Hobbit: The Battle of the Five Armies 3D)

20:00 часот - РИТАМОТ НА ЛУДИЛОТО (Whiplash) - премиера

22:00 часот - КУМ ПО НАРАЧКА (The Wedding Ringer)

 

 

САБОТА - НЕДЕЛА (24.01 - 25.01):

11:00 часот - СНЕЖНАТА КРАЛИЦА 2 3Д (Snow Queen 2 3D)

13:00 часот - ЕКИПА ЗА 6 (Big Hero 6)

15:00 часот - ЛУДАТА НОЌ ВО МУЗЕЈОТ: ТАЈНАТА НА ФАРАОНОТ (Night at the Museum: Secret of the Tomb)

17:30 часот - ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ ВОЈСКИ 3Д (The Hobbit: The Battle of the Five Armies 3D)

20:00 часот - РИТАМОТ НА ЛУДИЛОТО (Whiplash)

22:00 часот - КУМ ПО НАРАЧКА (The Wedding Ringer)

 

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (26.01-28.01):

13:00 часот - ЕКИПА ЗА 6 (Big Hero 6)

15:00 часот - ЛУДАТА НОЌ ВО МУЗЕЈОТ: ТАЈНАТА НА ФАРАОНОТ (Night at the Museum: Secret of the Tomb)

17:30 часот - ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ ВОЈСКИ 3Д (The Hobbit: The Battle of the Five Armies 3D)

20:00 часот - РИТАМОТ НА ЛУДИЛОТО (Whiplash)

22:00 часот - КУМ ПО НАРАЧКА (The Wedding Ringer)