Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 26 јануари до 1 февруари

На репертоарот на кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани три филмови...

На репертоарот на кино Милениум се следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (26.01. - 27.01.):

13:00 - Слатки соништа (Sweet dreams) - Премиера

15:00 - ЏЕКИ (JACKIE)

17:30 - XХX: ВРАЌАЊЕТО НА КСАНДЕР КЕЈЏ (XXX: RETURN OF XANDER CAGE) /3D/

20:00 - ПРИТАЕНО ЗЛО: ПОСЛЕДНО ПОГЛАВЈЕ (RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER) /3D/ - Премиера

22:00 - ЗЛАТО (GOLD) - Премиера

 

САБОТА - НЕДЕЛА (28.01. - 29.01.):

11:00 - БАЛЕРИНАТА И ВИКТОР (BALLERINA) / 3D /

13:00 - ПЕЈТЕ СО НАС (SING) / 3D / 15:00 - ЏЕКИ (JACKIE)

17:30 - XХX: ВРАЌАЊЕТО НА КСАНДЕР КЕЈЏ (XXX: RETURN OF XANDER CAGE) /3D/

20:00 - ПРИТАЕНО ЗЛО: ПОСЛЕДНО ПОГЛАВЈЕ (RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER) /3D/

22:00 - ЗЛАТО (GOLD)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (30.01. - 01.02.):

13:00 - Слатки соништа (Sweet dreams)

15:00 - ЏЕКИ (JACKIE)

17:30 - XХX: ВРАЌАЊЕТО НА КСАНДЕР КЕЈЏ (XXX: RETURN OF XANDER CAGE) /3D/

20:00 - ПРИТАЕНО ЗЛО: ПОСЛЕДНО ПОГЛАВЈЕ (RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER) /3D/

22:00 - ЗЛАТО (GOLD)