Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 2 до 8 февруари

Во кино Милениум премиерно ќе биде прикажан полскиот филм „Обединети држави на љубовта“...

На репертоарот на кино Милениум се следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (02.02. - 03.02.):

13:00 часот - ОБЕДИНЕТИ ДРЖАВИ НА ЉУБОВТА (UNITED STATES OF LOVE) - Премиера

15:00 часот - ЏЕКИ (JACKIE)

17:30 часот - XХX: ВРАЌАЊЕТО НА КСАНДЕР КЕЈЏ (XXX: RETURN OF XANDER CAGE) /3D/

20:00 часот - ПРИТАЕНО ЗЛО: ПОСЛЕДНО ПОГЛАВЈЕ (RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER) /3D/

22:00 часот - ЗЛАТО (GOLD)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (04.02. - 05.02.):

11:00 часот - БАЛЕРИНАТА И ВИКТОР (BALLERINA) / 3D /

13:00 часот - ПЕЈТЕ СО НАС (SING) / 3D /

15:00 часот - ЏЕКИ (JACKIE)

17:30 часот - XХX: ВРАЌАЊЕТО НА КСАНДЕР КЕЈЏ (XXX: RETURN OF XANDER CAGE) /3D/

20:00 часот - ПРИТАЕНО ЗЛО: ПОСЛЕДНО ПОГЛАВЈЕ (RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER) /3D/

22:00 часот - ЗЛАТО (GOLD)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (06.02. - 08.02.):

13:00 часот - ОБЕДИНЕТИ ДРЖАВИ НА ЉУБОВТА (UNITED STATES OF LOVE)

15:00 часот - ЏЕКИ (JACKIE)

17:30 часот - XХX: ВРАЌАЊЕТО НА КСАНДЕР КЕЈЏ (XXX: RETURN OF XANDER CAGE) /3D/

20:00 часот - ПРИТАЕНО ЗЛО: ПОСЛЕДНО ПОГЛАВЈЕ (RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER) /3D/

22:00 часот - ЗЛАТО (GOLD)