Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 9 до 15 февруари

Во кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „50 нијанси потемно“, „Непозната девојка“ и „Лего Бетмен“...

На репертоарот на кино Милениум можете да ги погледнете следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (09.02. - 10.02.):

13:00 часот - НЕПОЗНАТАТА ДЕВОЈКА (THE UNKNOWN GIRL) - Премиера

15:00 часот - ЛЕГО БЕТМЕН ФИЛМ (THE LEGO BATMAN MOVIE) /3D/ - Премиера

17:30 часот - ПРИТАЕНО ЗЛО: ПОСЛЕДНО ПОГЛАВЈЕ (RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER) /3D/

20:00 часот - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ПОТЕМНО (FIFTY SHADES DARKER) - Премиера

22:00 часот - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ПОТЕМНО (FIFTY SHADES DARKER)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (11.02. - 12.02.):

11:00 часот - БАЛЕРИНАТА И ВИКТОР (BALLERINA) / 3D /

13:00 часот - ЛЕГО БЕТМЕН ФИЛМ (THE LEGO BATMAN MOVIE) /3D/

15:00 часот - ЗЛАТО (GOLD)

17:30 часот - ПРИТАЕНО ЗЛО: ПОСЛЕДНО ПОГЛАВЈЕ (RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER) /3D/

20:00 часот - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ПОТЕМНО (FIFTY SHADES DARKER)

22:00 часот - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ПОТЕМНО (FIFTY SHADES DARKER)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (13.02. - 15.02.):

13:00 часот - НЕПОЗНАТАТА ДЕВОЈКА (THE UNKNOWN GIRL)

15:00 часот - ЛЕГО БЕТМЕН ФИЛМ (THE LEGO BATMAN MOVIE) /3D/

17:30 часот - ПРИТАЕНО ЗЛО: ПОСЛЕДНО ПОГЛАВЈЕ (RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER) /3D/

20:00 часот - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ПОТЕМНО (FIFTY SHADES DARKER)

22:00 часот - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ПОТЕМНО (FIFTY SHADES DARKER)