Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 16 до 22 февруари

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 16 до 22 февруари...

На репертоарот на киното Синеплекс имате можност да ги погледнети следниве фимови:

xХx: Враќањето на Ксандер Кејџ Дигитал 3D

Секој ден: 17:30, 20:15, 22:40

 

xХx: Враќањето на Ксандер Кејџ Дигитал 2D

Четврток: 21:40 часот

 

Големиот Кинески Зид

Четврток: 16:30, 20:30, 22:30 часот

Останати денови: 17:15, 20:30, 22:30 часот

 

Прстени

Секој ден: 15:00, 17:00, 19:00, 21:00, 22:50 часот

 

Зона Замфирова

Четврток: 20:45 часот

Останати денови: 17:40, 19:30 часот

 

Притаено Зло: Последно Поглавје 3Д

Секој ден: 16:45 часот

 

Војна на Професори

Секој ден: 15:45, 18:00, 19:45, 21:45 часот

 

50 Нијанси потемно

Секој ден: 15:30, 16:15, 17:45, 18:30, 19:10, 20:00, 20:45, 2 1:30, 22:15 часот

 

Асасинс Крид 3D

Викенд: 13:30 часот

 

Злато

Секој ден: 23:00 часот

 

Патници 3Д

Секој ден: 12:30, 14:40 часот

 

Ла Ла Ленд

Четврток: 18:45, 22:00 часот

Остнати денови: 19:20, 21:15 часот

 

Зошто Тој

Секој ден освен Четврток: 22:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

БАЛЕРИНАТА И ВИКТОР 3D

Викенд: 11:20, 13:15 часот

 

Ваијана 3D

Викенд: 12:15, 14:20 часот

 

Синг 2D

Секој ден: 11:40, 13:45 часот

 

Лего Бетмен 3D

Четврток: 15:15, 17:15 часот

Петок и останати денови: 16:00, 18:15 часот

Викенд: 12:00, 14:00, 16:00, 18:15 часот

 

Лего Бетмен 2D

Четврток: 16:00, 18:15 часот

Петок и останати денови: 15:15 часот

Викенд: 11:00, 13:00, 15:15 часот