Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 2 до 8 март

Сите посетители на киното Синеплекс ќе имаат можност да уживаат во најдобрите и најгледаните филмски остварувања од 2016 година, по специјална цена на билет од 100 денари...

На репертоарот на киното Синеплекс се следниве филмови:

Логан

Секој Ден: 15:00, 16:15, 17:30, 19:00, 20:00, 21:45, 22:40 часот

Викенд: 13:00, 15:00, 16:15, 17:30, 19:00, 20:00, 21:45,  22:40 часот

 

Трејнспотинг 2

Секој ден: 17:00, 22:00 часот

 

Џон Вик 2

Секој ден освен среда: 15:45, 18:15, 20:30, 22:50 часот

Среда: 15:20, 17:40, 19:45, 22:50 часот

 

xХx: Враќањето на Ксандер Кејџ Дигитал 3D

Секој Ден: 18:45 часот

Викенд: 14:20, 18:45 часот

 

Големиот Кинески Зид

Секој ден освен понеделник: 17:15 часот

Понеделник: 17:15, 20:00 часот

 

Игла под прагот

Секој ден: 16:45, 20:45 часот

 

Прстени

Секој ден: 19:15, 22:30 часот

 

Зона Замфирова 2

Секој ден: 19:30, 21:30 часот

Викенд: 12:20, 19:30, 21:30 часот

 

Војна на Професори

Секој ден освен понеделник: 15:30, 19:45 часот

Понеделник: 15:30 50 часот

 

Нијанси потемно

Секој ден: 18:30, 21:15 часот

 

Тишина

Секој ден: 22:10 часот

 

ДЕТСКИ ИЛМОВИ

Ваијана 2D

Викенд: 12:00, 14:00 часот

 

Синг 2D

Недела: 16:00, 18:00 часот

 

Лего Бетмен 3D

Викенд: 12:40, 14:40 часот

 

Лего Бетмен 2D

Викенд: 11:20, 13:20 часот

 

Ав Ав Звезда 3Д

Секој ден: 15:15, 16:30, 17:45 часот

Викенд: 11:40, 13:40, 15:15, 16:30, 17:45 часот