Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 2 до 8 март

На репертоарот на кино Милениум се два нови филма „Логан“ и анимираната комедија „Ав ав ѕвезда“...

На репертоарот на кино Милениум имате можност да ги погледнете следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (02.03. - 03.03.):

13:00 часот - АВ АВ ЅВЕЗДА (Rock Dog) /3D/

15:00 часот - ГОЛЕМИОТ КИНЕСКИ ЅИД (THE GREAT WALL) /3D/

17:30 часот - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ПОТЕМНО (FIFTY SHADES DARKER)

20:00 часот - ЛОГАН (LOGAN)

22:30 часот - T2 ТРЕЈНСПОТИНГ (T2: TRAINSPOTTING)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (04.03. - 05.03.):

11:00 часот - ЛЕГО БЕТМЕН ФИЛМ (THE LEGO BATMAN MOVIE) /3D/

13:00 часот - АВ АВ ЅВЕЗДА (Rock Dog) /3D/

15:00 часот - ГОЛЕМИОТ КИНЕСКИ ЅИД (THE GREAT WALL) /3D/

17:30 часот - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ПОТЕМНО (FIFTY SHADES DARKER)

20:00 часот - ЛОГАН (LOGAN)

22:30 часот - T2 ТРЕЈНСПОТИНГ (T2: TRAINSPOTTING)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (06.03. - 08.03.):

13:00 часот - АВ АВ ЅВЕЗДА (Rock Dog) /3D/

15:00 часот - ГОЛЕМИОТ КИНЕСКИ ЅИД (THE GREAT WALL) /3D/

17:30 часот - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ПОТЕМНО (FIFTY SHADES DARKER)

20:00 часот - ЛОГАН (LOGAN)

22:30 часот - T2 ТРЕЈНСПОТИНГ (T2: TRAINSPOTTING)