Репертоар:

Репертоар на Театарот за деца и младинци 1-5 март

Оваа недела на сцената на Театарот за деца и младинци се слдниве претстави: 

Оваа седмица на репертоарот на Театарот за деца и младинци се претставите:

 

02.03 четврток, 19.00 часот

Бајка за царот Нај

режија: Коле Ангеловски

 

03.03 петок, 19.00 часот

Пепелашка

режија: Деан Дамјановски

 

04.03 сабота, 19.00 часот

Гига мега бајка

режија: Хана Миленковска

 

05.03 недела, 12.30 часот

Бескрајни соништа

режија: Боњо Лунгов