Репертоар:

Репертоар на Народниот театар - Битола од 6 до 12 март

Тековен репертоар на Народен театар - Битола од 6 до 12 март...

На репертоарот на Народен театар - Битола се следниве претстави:

06.03.2017 (понеделник) 19.30 часот

„СМИСЛАТА НА ЖИВОТОТ„

Автор: Идо Нетанјаху

Режија: Благој Мицевски

 

07.03.2017 (вторник) 19.30 ч.асот

„СМИСЛАТА НА ЖИВОТОТ„

Автор: Идо Нетанјаху

Режија: Благој Мицевски

 

09.03.2017 (четврток) 19.30 часот

„КОКОШКА„

Автор: Николај Кољада

Режија: Маријан Ѓорѓиевски