Репертоар:

Репертоар на киното Милениум од 9 до 15 март

Во кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Тишина“ и „Конг: Островот на черепите“...

На репертоарот на кино Милениум имте можност да ги погледнете следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (09.03. - 10.03.):

13:00 - АВ АВ ЅВЕЗДА (Rock Dog) /3D/

15:00 - T2 ТРЕЈНСПОТИНГ (T2: TRAINSPOTTING)

17:30 - ЛОГАН (LOGAN)

20:00 - ТИШИНА (SILENCE) - премиера

23:00 - КОНГ: ОСТРОВОТ НА ЧЕРЕПИТЕ (KONG: SKULL ISLAND) - премиера

 

САБОТА - НЕДЕЛА (11.03. - 12.03.):

11:00 - ЛЕГО БЕТМЕН ФИЛМ (THE LEGO BATMAN MOVIE) /3D/

13:00 - АВ АВ ЅВЕЗДА (Rock Dog) /3D/

15:00 - T2 ТРЕЈНСПОТИНГ (T2: TRAINSPOTTING)

17:30 - ЛОГАН (LOGAN)

20:00 - ТИШИНА (SILENCE)

23:00 - КОНГ: ОСТРОВОТ НА ЧЕРЕПИТЕ (KONG: SKULL ISLAND)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (13.03. - 15.03.):

13:00 - АВ АВ ЅВЕЗДА (Rock Dog) /3D/

15:00 - T2 ТРЕЈНСПОТИНГ (T2: TRAINSPOTTING)

17:30 - ЛОГАН (LOGAN)

20:00 - ТИШИНА (SILENCE)

23:00 - КОНГ: ОСТРОВОТ НА ЧЕРЕПИТЕ (KONG: SKULL ISLAND)