Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 16 до 22 март

На репертоарот на кино Милениум се три нови филма „Штркот Ричард“ - анимирана авантура, „Убавицата и сверот“- играна адаптација на дизниевиот анимиран филм и „Бостонските херои“- според вистинити настани, приказна за терористичкиот напад за време на маратонот во Бостон...

На репертоарот на кино Милениум се следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (16.03. - 17.03.):

13:00 - ШТРКОТ РИЧАРД (RICHARD THE STORK)

15:00 - ЛОГАН (LOGAN)

17:30 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST) - премиера

20:00 - БОСТОНСКИТЕ ХЕРОИ (PATRIOTS DAY) - премиера

22:30 - ТИШИНА (SILENCE)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (18.03. - 19.03.):

11:00 - ШТРКОТ РИЧАРД (RICHARD THE STORK)

13:00 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

15:00 - ЛОГАН (LOGAN)

17:30 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

20:00 - БОСТОНСКИТЕ ХЕРОИ (PATRIOTS DAY)

22:30 - ТИШИНА (SILENCE)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (20.03. - 22.03.):

13:00 - ШТРКОТ РИЧАРД (RICHARD THE STORK)

15:00 - ЛОГАН (LOGAN)

17:30 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

20:00 - БОСТОНСКИТЕ ХЕРОИ (PATRIOTS DAY)

22:30 - ТИШИНА (SILENCE)