Репертоар:

Репертоар на киното Синеплекс од 16 до 22 март

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 16 до 22 март...

На репертоарот на киното Синеплекс имате можност да ги проследите следниве филмови:

Убавицата и Зверот 3Д

Секој Ден освен четврток: 15:00, 17:30, 20:00, 21:30 часот

Четврток: 15:00, 17:30, 20:00, 20:15, 20:30 часот

Викенд: 12:00, 15:00, 17:30, 20:00, 21:30 часот

 

 

Убавицата и Зверот 2Д

Секој Ден освен четврток: 16:00, 18:45 часот

Четврток: 16:00 часот

Сабота: 13:00, 16:00, 18:45 часот

Недела: 13:00, 19:00 часот

 

Логан

Секој Ден освен четврток: 16:15, 18:15, 19:15, 21:00, 22:30 часот

Четврток: 16:15, 18:15, 21:00, 22:30 часот

Викенд: 13:30, 16:15, 18:15, 19:15, 21:00, 22:30 часот

 

КОНГ: Островот на черепите 3Д

Секој Ден: 16:30, 19:30, 22:00 часот

Викенд: 14:15, 16:30, 19:30, 22:00 часот

 

Само е крајот на светот

Секој ден: 17:00 часот

 

Џејсон Борн

Петок: 20:15 часот

 

Бостонски Херои

Секој ден: 17:15, 19:40, 22:10 часот

 

Џон Вик 2

Секој ден освен четврток: 20:45, 22:20 часот

Четврток: 19:00, 22:20 часот

 

Џек Ричер

Среда: 22:45 часот

 

Капетан Америка

Понеделник: 22:45 часот

 

Бебето на Бриџит Џонс

Петок: 22:45 часот

 

Сојузници

Понеделник: 20:15 часот

 

Инферно

Четврток: 22:40 часот

 

Воркрафт

Недела: 22:45 часот

 

Зулендер 2

Четврток: 20:15 часот

 

Дедпул

Сабота: 22:45 часот

 

Др. Стрејнџ

 

Недела: 20:15 часот

 

Прстени

Секој ден: 23:00 часот

 

Зона Замфирова 2

Секој ден освен четврток: 19:00, 20:30 часот

Четврток: 18:30, 20:30 часот

 

50 Нијанси потемно

Секој ден: 21:45 часот

 

Тато се врати

Сабота: 20:15 часот

 

Тајна Служба

Вторник: 20:15 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Штркот Ричард 3Д

Секој ден: 15:10, 16:50, 18:30 часот

Викенд: 11:00, 13:15, 15:10, 16:50, 18:30 часот

 

Штркот Ричард 3Д

Викенд: 12:15, 14:45 часот

 

Ваијана 2D

Недела: 15:45, 17:50 часот

 

Синг 2D

Сабота: 11:30, 13:40 часот

Среда: 15:45, 17:50 часот

 

Лего Бетмен 3D

Викенд: 12:30, 14:30 часот

 

Лего Бетмен 2D

Викенд: 11:15 часот

 

Филмот на лутите птици

Сабота: 15:45, 17:50 часот

 

Ав Ав Звезда 3Д

Секој ден: 15:30, 16:40 часот

Викенд: 11:45, 13:50, 15:30, 16:40 часот

 

Зоотропола

Недела: 11:30, 13:40 часот

 

Барајки ја Дори

Вторник и Четврток: 15:45, 17:50 часот

 

Книга за Џунглата

Петок и Понеделник: 15:45, 17:50 часот

 

БОЉШОЈ HD сателитски пренос во живо

СОВРЕМЕН ВЕЧЕРЕН БАЛЕТ

Недела: 16:00 часот