Репертоар:

Репертоар на кино Милениум (29.01-04.02)

Во градското кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Мортдекаи“ (Mortdecai) и „Астерикс: Град на боговите 3Д“ (Astérix: Le domaine des dieux 3D)...

Покрај премиерите на овие два филма во кино Милениум можете да ги проследите и следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (29.01 - 30.01):

13:00 -ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ ВОЈСКИ 3Д (The Hobbit: The Battle of the Five Armies 3D)

15:00 часот - АСТЕРИКС: ГРАД НАБОГОВИТЕ 3Д (Astérix: Le domaine des dieux 3D) - премиера

17:30 часот - КУМ ПО НАРАЧКА (The Wedding Ringer)

20:00 часот - МОРТДЕКАИ (Mortdecai) - премиера

22:00 часот - РИТАМОТ НА ЛУДИЛОТО (Whiplash)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (31.01 - 01.02):

11:00 часот - ЕКИПА ЗА 6 (Big Hero 6)

13:00 часот - АСТЕРИКС: ГРАД НАБОГОВИТЕ 3Д (Astérix: Le domaine des dieux 3D)

15:00 часот - ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ ВОЈСКИ 3Д (The Hobbit: The Battle of the Five Armies 3D)

17:30 часот - КУМ ПО НАРАЧКА (The Wedding Ringer) 20:00 - МОРТДЕКАИ (Mortdecai)

22:00 часот - РИТАМОТ НА ЛУДИЛОТО (Whiplash)

 

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (02.02-04.02):

13:00 часот -ХОБИТ: БИТКАТА НА ПЕТТЕ ВОЈСКИ 3Д (The Hobbit: The Battle of the Five Armies 3D)

15:00 часот - АСТЕРИКС: ГРАД НАБОГОВИТЕ 3Д (Astérix: Le domaine des dieux 3D)

17:30 часот - КУМ ПО НАРАЧКА (The Wedding Ringer) 20:00 - МОРТДЕКАИ (Mortdecai)

22:00 часот - РИТАМОТ НА ЛУДИЛОТО (Whiplash)