Репертоар:

Репертоар на Народен театар - Битола од 10 до 16 април

Тековен репертоар на Народен театар - Битола од 10 до 16 април...

На репертоарот на битолскиот Народен театар се следниве претстави:

10.04.2017 (понеделник) 20.00 часот

„Грилпарцер во секс шоп„

автор: Питер Турини

режија: Јован Ристовски

 

11.04.2017 (вторник) 20.00 часот

„Дупло дно„

автор: Горан Стефановски

режија: Ангелчо Илиевски

 

12.04.2017 (среда) 20.00 часот

„Без паника„

автор: Мика Мулуахо

режија: Благој Мицевски

 

13.04.2017 (четврток) 20.00 часот

„Смислата на животот

автор: Иддо Нетанјаху

режија: Благој Мицевски