Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 13 до 19 април

Во кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Брзи и бесни 8“, „Малиот директор“ и „Поздрав од Фокушима“...

Тековен репертоар на кино Милениум:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (13.04. - 14.04.):

13:00 - ПОЗДРАВ ОД ФУКУШИМА (Grüße aus Fukushima) - премиера

15:00 - МАЛИОТ ДИРЕКТОР (THE BOSS BABY) - премиера

17:30 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

20:00 - БРЗИ И БЕСНИ 8 (THE FATE OF FURIOUS) - премиера

22:30 - БРЗИ И БЕСНИ 8 (THE FATE OF FURIOUS)

 

САБОТА (15.04.):

11:00 - ШТРУМФОВИ: СКРИЕНОТО СЕЛО (SMURFS: THE LOST VILLAGE)

13:00 - МАЛИОТ ДИРЕКТОР (THE BOSS BABY)

15:00 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

17:30 - ПОЗДРАВ ОД ФУКУШИМА (Grüße aus Fukushima)

20:00 - БРЗИ И БЕСНИ 8 (THE FATE OF FURIOUS)

 

НЕДЕЛА – ПОНЕДЕЛНИК (16.04. - 17.04.): Неработни денови

 

ВТОРНИК – СРЕДА (18.04. - 19.04.):

13:00 - ПОЗДРАВ ОД ФУКУШИМА (Grüße aus Fukushima)

15:00 - МАЛИОТ ДИРЕКТОР (THE BOSS BABY)

17:30 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

20:00 - БРЗИ И БЕСНИ 8 (THE FATE OF FURIOUS)

22:30 - БРЗИ И БЕСНИ 8 (THE FATE OF FURIOUS)