Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 27 април до 3 мај

Тековен репертоар на кино Милениум од 27 април до 3 мај...

На репертоарот на кино Милениум имате можност да ги погледнете следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (27.04. - 28.04.):

13:00 часот - МАША И МЕДО (Маша и Медведь)

15:00 часот - OЗИ (OZZY) - Премиера

17:30 часот - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

20:00 часот - БРЗИ И БЕСНИ 8 (THE FATE OF FURIOUS)

22:30 часот - АХ, ЉУБОВ МОЈА - Премиера

 

САБОТА - НЕДЕЛА (29.04. - 30.04.):

11:00 часот - МАША И МЕДО (Маша и Медведь)

13:00 часот - OЗИ (OZZY)

15:00 часот - ШТРУМФОВИ: СКРИЕНОТО СЕЛО (SMURFS: THE LOST VILLAGE)

17:30 часот - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

20:00 часот - БРЗИ И БЕСНИ 8 (THE FATE OF FURIOUS)

22:30 часот - АХ, ЉУБОВ МОЈА

 

ПОНЕДЕЛНИК (01.05.) : НЕРАБОТЕН ДЕН

 

ВТОРНИК – СРЕДА (02.05. - 03.05.):

13:00 часот - МАША И МЕДО (Маша и Медведь)

15:00 часот - OЗИ (OZZY)

17:30 часот - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

20:00 часот - БРЗИ И БЕСНИ 8 (THE FATE OF FURIOUS)

22:30 часот - АХ, ЉУБОВ МОЈА