Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 27 април до 3 мај

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 27 април до 3 мај...

На репертоарот на Синеплекс се следниве филмови:

Брзи и Бесни 8

Секој ден освен среда: 15:00, 16:00, 16:40, 17:30, 18:30, 19:20, 20:00,  21:00, 22:00, 22:40 часот

Среда:16:00, 17:00, 18:30, 19:20, 20:00, 21:15,  22:00,  23:00 часот

 

Чувари на Галаксијата 3Д

Среда: 19:30, 21:00, 22:15 часот

 

Убавицата и Зверот 3Д

Секој ден: 15:45, 21:30 часот

 

Убавицата и Зверот 2Д

Секој ден: 20:30 часот

 

Викинг

Секој ден: 19:10, 21:45 часот

 

Колиба

Секој ден: 23:00 часот

 

Колосал

Секој ден освен среда: 20:40 часот

Среда: 17:10 часот

 

Во голем стил

Секој ден: 21:15 часот

 

Ах, љубов моја

Секој ден: 20:15, 22:20 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Маша и Медо

Секој ден: 15:15, 16:30, 17:45, 19:00 часот

Викенд: 11:00, 12:40, 15:15, 16:30, 17:45, 19:00 часот

 

Штрумфови Скриеното Село 3D

Секој ден: 16:10, 18:45 часот

Викенд: 11:40, 13:40, 16:10, 18:45 часот

 

Малиот Гангстер

Викенд: 13:00 часот

 

Малиот Директор 3D

Секој ден: 15:30, 17:20, 19:40 часот

Викенд: 11:20, 13:20, 15:30, 17:20, 19:40 часот

 

Малиот Директор 2D

Секој ден: 16:20, 18:10 часот

Викенд: 12:20, 14:20, 16:20, 18:10 часот

 

Брзиот Ози

Секој ден: 15:10, 17:00, 18:20 часот

Викенд: 12:00, 14:00, 15:10, 17:00, 18:20 часот