Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 4 до 10 мај

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 4 до 10 мај...

Во киното Синеплекс имате можност да ги погледнете следниве филмови:

Брзи и Бесни 8

Секој ден: 16:45, 18:00, 19:20, 20:10, 22:00, 22:45 часот

Викенд: 14:20, 16:45, 18:00, 19:20, 20:10, 22:00, 22:45 часот

 

Чувари на Галаксијата 3Д

Секој ден: 15:00, 17:30, 20:00, 22:30 часот

Викенд: 12:20, 15:00, 17:30, 20:00, 22:30 часот

 

Чувари на Галаксијата 2Д

Секој ден: 16:15, 18:45, 21:15 часот

Викенд: 13:40, 16:15, 18:45, 21:15 часот

 

Убавицата и Зверот 3Д

Секој ден: 21:30 часот

 

Убавицата и Зверот 2Д

Секој ден: 20:40 часот

 

Викинг

Секој ден: 22:15 часот

 

Колосал

Секој ден: 23:00 часот

 

Во голем стил

Секој ден: 21:00 часот

 

Ах, љубов моја

Секој ден: 17:00, 19:30, 20:20, 21:45 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Маша и Медо

Секој ден: 16:30, 18:30 часот

Викенд: 11:40, 14:40, 16:30, 18:30 часот

 

Штрумфови Скриеното Село 3D

Секој ден: 15:40 часот

Викенд: 12:40, 15:40 часот

 

Штрумфови Скриеното Село 2D

Викенд: 11:00, 13:00 часот

 

Малиот Директор 3D

Секој ден: 15:30, 17:20, 19:10 часот

Викенд: 11:20, 13:20, 15:30, 17:20, 19:10 часот

 

Малиот Директор 2D

Секој ден: 16:00, 18:15 часот

Викенд: 12:00, 14:00, 16:00, 18:15 часот

 

Брзиот Ози

Секој ден: 15:10, 17:40 часот