Репертоар:

Репертоар на Театарот за деца и младинци од 4- 7 мај

Оваа недела на репертоарот на Театарот за деца и младинци се играат следниве претстави:

Оваа седмица на сцената на театарот за деца и младинци играат следниве претстави:

 

04.05 четврток, 19. 00 часот

Пепелашка

режија: Деан Дамјановски

 

05.05 петок, 19. 00 часот

Гига мега бајка

режија: Хана Миленковска

 

06.05 сабота, 19.00 часот

Црвенкапа

режија: Димитар Христов

 

07.05 недела, 12.30 часот

Малата сирена

режија: Деан Дамјановски