Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 11 до 17 мај

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 11 до 17 мај...

На репертоарот на киното Синеплекс се следниве филмови:

Чувари на Галаксијата 3Д

Секој ден освен сабота: 15:30, 18:00, 20:40 часот

Сабота: 16:40, 19:15, 22:00 часот

 

Чувари на Галаксијата 2Д

Секој ден освен сабота: 16:40, 19:15, 22:00 часот

Сабота: 15:30, 18:30, 20:20 часот

 

Кралот Артур

Секој ден: 15:10, 17:30, 18:45, 20:00, 21:15, 22:30 часот

 

Брзи и Бесни 8

Секој ден: 18:30, 19:45, 21:00, 22:15 часот

 

Осмиот Патник, Ковенант

Среда: 20:00 часот

 

Фатален Исход

Сабота и среда: 21:45 часот

Останати денови: 19:00, 21:45 часот

 

Другата страна на надежта

Секој ден: 22:45 часот

 

Во голем стил

Секој ден освен сабота: 21:30 часот

 

Ах, љубов моја

Секој ден: 20:20 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Маша и Медо

Секој ден: 15:00, 16:20, 17:40 часот

Викенд: 11:20, 13:20, 15:00, 16:20, 17:40 часот

 

Ото: истражувачот на длабочини

Секој ден: 15:45, 17:00, 17:50 часот

Викенд: 11:40, 13:40, 15:45, 17:00, 17:50 часот

 

Штрумфови Скриеното Село 3D

Викенд: 12:40, 14:40 часот

 

Малиот Директор 3D

Секој ден: 15:20, 17:15, 19:30 часот

Викенд: 11:00, 13:00, 15:20, 17:15, 19:30 часот

 

Малиот Директор 2D

Секој ден: 16:10, 18:15 часот

Викенд: 12:00, 14:00, 16:10, 18:15 часот

 

Брзиот Ози

Секој ден: 16:00 часот

Викенд: 12:20, 14:20, 16:00 часот

 

МЕТРОПОЛИТЕН сателитски пренос во живо

Кавалер со ружа

Сабота: 18:30 часот