Репертоар:

Репертоар на кино Милениум до 17 мај

Тековен репертоар на кино Милениум до 17 мај...

На репертоарот на кино Милениум се следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (11.05. - 12.05.):

14:00 - ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА ДЕЛ 2 (GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2)

17:00 - Ревија на турски филм

20:00 - Ревија на турски филм

22:30 - КРАЛОТ АРТУР: ЛЕГЕНДАТА ЗА МЕЧОТ (KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD) - Премиера

 

САБОТА - НЕДЕЛА (13.05. - 14.05.):

11:00 - МАША И МЕДО (Маша и Медведь)

13:00 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

17:00 - Ревија на турски филм

20:00 - Ревија на турски филм

22:30 - КРАЛОТ АРТУР: ЛЕГЕНДАТА ЗА МЕЧОТ (KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (15.05. - 17.05.):

13:00 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

15:30 - АХ, ЉУБОВ МОЈА

17:30 - БРЗИ И БЕСНИ 8 (THE FATE OF FURIOUS)

20:00 - КРАЛОТ АРТУР: ЛЕГЕНДАТА ЗА МЕЧОТ (KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD)

22:30 - ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА ДЕЛ 2 (GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2)