Репертоар:

Репертоар на кино Милениум (05.02-11.02)

Во градското кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Фоксечер“ („Foxcatcher“) и „Јупитер во подем“ („Jupiter Ascending“)...

Покрај премиерите на овие два филма во кино Милениум можете да ги проследите и следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (05.02 - 06.02):

13:00 часот- АСТЕРИКС: ГРАД НАБОГОВИТЕ 3Д (Astérix: Le domaine des dieux 3D)

15:00 часот- РИТАМОТ НА ЛУДИЛОТО (Whiplash) 17:30 - МОРТДЕКАИ (Mortdecai)

20:00 часот- ФОКСКЕЧЕР (Foxcatcher) - премиера

22:30 часот- ЈУПИТЕР ВО ПОДЕМ (Jupiter Ascending) - премиера

 

САБОТА - НЕДЕЛА (07.02 - 08.02):

11:00 часот- ЕКИПА ЗА 6 (Big Hero 6)

13:00 часот- АСТЕРИКС: ГРАД НАБОГОВИТЕ 3Д (Astérix: Le domaine des dieux 3D)

15:00 часот- РИТАМОТ НА ЛУДИЛОТО (Whiplash)

17:30 часот- МОРТДЕКАИ (Mortdecai)

20:00 часот- ФОКСКЕЧЕР (Foxcatcher)

22:30 часот- ЈУПИТЕР ВО ПОДЕМ (Jupiter Ascending)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (09.02-11.02):

13:00 часот - АСТЕРИКС: ГРАД НАБОГОВИТЕ 3Д (Astérix: Le domaine des dieux 3D)

15:00 часот - РИТАМОТ НА ЛУДИЛОТО (Whiplash)

17:30 часот- МОРТДЕКАИ (Mortdecai)

20:00 часот- ФОКСКЕЧЕР (Foxcatcher)

22:30 часот- ЈУПИТЕР ВО ПОДЕМ (Jupiter Ascending)