Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 25 до 31 мај

Во кино Милемиум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Пиратите од Карибите“ и „Круг“...

На репертоарот на кино Милениум се следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (25.05. - 26.05.):

13:00 - ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА ДЕЛ 2 (GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2)

15:00 - КРАЛОТ АРТУР: ЛЕГЕНДАТА ЗА МЕЧОТ (KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD)

17:30 - ОСМИОТ ПАТНИК: КОВЕНАНТ (ALIEN: COVENANT)

20:00 - ПИРАТИТЕ ОД КАРИБИ: ОДМАЗДАТА НА САЛАЗАР (PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR’S REVENGE) - Премиера

22:30 - КРУГ (THE CIRCLE) - Премиера

 

САБОТА - НЕДЕЛА (27.05. - 28.05.):

11:00 - МАША И МЕДО (Маша и Медведь)

13:00 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

15:00 - КРАЛОТ АРТУР: ЛЕГЕНДАТА ЗА МЕЧОТ (KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD)

17:30 - ОСМИОТ ПАТНИК: КОВЕНАНТ (ALIEN: COVENANT)

20:00 - ПИРАТИТЕ ОД КАРИБИ: ОДМАЗДАТА НА САЛАЗАР (PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR’S REVENGE)

22:30 - КРУГ (THE CIRCLE)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (29.05. - 31.05.):

13:00 - ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА ДЕЛ 2 (GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2)

15:00 - КРАЛОТ АРТУР: ЛЕГЕНДАТА ЗА МЕЧОТ (KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD)

17:30 - ОСМИОТ ПАТНИК: КОВЕНАНТ (ALIEN: COVENANT)

20:00 - ПИРАТИТЕ ОД КАРИБИ: ОДМАЗДАТА НА САЛАЗАР (PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR’S REVENGE)

22:30 - КРУГ (THE CIRCLE)