Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 25 до 31 мај

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 25-ти до 31- ви мај...

Во киното Синеплекс имате можност да ги погледнете следниве филмови:

Пиратите од Карибите: Одмаздата на Салазар 3Д

Секој ден: 15:00, 17:30, 20:00, 22:30 часот

Викенд: 12:20, 15:00, 17:30, 20:00, 22:30 часот

 

Пиратите од Карибите: Одмаздата на Салазар 2Д

Секој ден: 16:15, 18:45, 21:15 часот

Викенд: 13:45, 16:15, 18:45, 21:15 часот

 

Осмиот Патник: Ковенант

Секој ден: 17:45, 20:20, 21:30, 22:45 часот

Викенд: 14:45, 17:45, 20:20, 21:30, 22:45 часот

 

Чувари на Галаксијата 3Д

Секој ден: 18:30, 21:00 часот

Викенд: 14:15, 18:30, 21:00 часот

 

Чувари на Галаксијата 2Д

Секој ден: 19:45, 22:15 часот

 

Кралот Артур 3Д

Секој ден: 17:00, 19:30, 22:00 часот

 

Брзи и Бесни 8

Секој ден: 19:15, 21:45 часот

 

Круг

Секој ден: 19:00, 20:40, 23:00 часот

 

 

Фатален Исход

Секој ден: 16:00 часот

 

Париз може да почека

Секој ден: 18:00 часот

 

Јавачи на коњи

Секој ден: 15:20 часот

 

Ах, љубов моја

Секој ден: 17:15 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Маша и Медо

Викенд: 11:15, 12:40, 14:30 часот

 

Ото: истражувачот на длабочини 3Д

Секој ден: 16:45 часот

Викенд: 11:45, 13:30, 16:45 часот

 

Штрумфови Скриеното Село 3Д

Викенд: 11:30, 13:15 часот

 

Малиот Директор 3Д

Секој ден: 15:40, 18:15 часот

Викенд: 11:00, 13:00, 15:40, 18:15 часот

 

Малиот Директор 2Д

Секој ден: 16:30 часот

Викенд: 12:00, 14:00, 16:30 часот