Репертоар:

Репертоар на Драмски театар Скопје од 29 мај до 4 јуни

Тековен репертоар на Драмски театар Скопје од 29 мај до 4 јуни...

На репертоарот на Драмски театар Скопје од 29 мај до 4 јуни имате можност да ги проследите следните претстави:

ден и час: 01.06.2017 ( четврток ) | 20.00

АТЕНА СО ПЕНИС

играат: Рубенс Муратовски, Катерина Коцевска, Лазе Манасковски, Зоран Љутков, Јана Стојановска, Гордана Ендровска, Филип Трајковиќ, Калина Наумовска, Емилија Мицевска, Благица Димитровска, Александар Степанулески, Ванчо Петрушевски, Гоце Тодоровски, Диме Илиев

автор: Александар Русјаков

режија: Синиша Евтимов